-

Gözden kaçırmayın

İşyerlerinde Sağlıklı Yaşam İçin Yapılan Çalışmalarİşyerlerinde Sağlıklı Yaşam İçin Yapılan Çalışmalar

Eskişehir'de düzenlenen "Çalışma Hayatı Buluşmaları" etkinliğinde, Çalışma ve Sosyal Güvenlik alanında önemli isimler bir araya geldi. Etkinlikte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan ve Sosyal Güvenlik Kurumu Başkan Yardımcısı İsmail Ertüzün de yer aldı. Toplantı, Türkiye'nin çalışma yaşamının geleceği ve gelişimi ile ilgili konuların ele alındığı bir platform olarak belirlendi ve özellikle sendika temsilcileri ile sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla çeşitlilik kazandı.

Gelecek vizyonunu "Türkiye Yüzyılı" olarak değerlendiren buluşmada, sosyal politikalar ve çalışma hayatı üzerine görüş alışverişlerinde bulunuldu. Çalışma hayatı ve sosyal güvenlik konuları, katılımcıların perspektifleri ile tartışılarak, mevcut durumun analizi ve geleceğe yönelik öneriler masaya yatırıldı.

Bakan Işıkhan ve Başkan Yardımcısı Ertüzün'ün katılımcılara yönelik konuşmalarında, sosyal güvenlik sisteminin güçlendirilmesi ve çalışma hayatının niteliğinin artırılması gerektiği vurgulandı. Ayrıca, sürdürülebilir bir çalışma ortamının önemi ve bu ortamın sağlanması için gerekli adımlar konusunda fikir birliğine varıldı.

Etkinlik, katılımcıların soru ve görüşlerini paylaştıkları bir soru-cevap bölümü ile son buldu ve yapılan değerlendirmeler, ilerleyen süreçteki politika oluşturma çalışmalarında dikkate alınarak yol haritasına katkı sağlayacak. Bu buluşma ile birlikte Eskişehir, çalışma hayatının ele alındığı önemli toplantılara ev sahipliği yapmış oldu.

#Eskişehir #ÇalışmaHayatıBuluşmaları #ÇalışmaVeSosyalGüvenlik #BakanIşıkhan #BaşkanYardımcısıErtüzün #sosyalpolitikalar #geleceğevizyonu