-

Gözden kaçırmayın

Survivor 2024 All Star'ın 108. BölümüSurvivor 2024 All Star'ın 108. Bölümü

TRT 1'in sevilen dizisi "Teşkilat", nefes kesen yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Her bölümüyle dikkatleri üzerine çeken yapım, bu hafta da heyecan dolu sahneleriyle pazar akşamı saat 20.00'de ekranlara gelecek.

"Teşkilat", zorlu görevler ve karşılaşılan engellere rağmen vatan savunması için mücadele eden bir istihbarat ekibinin hikayesini konu alıyor. Dizi, ekibin ülkemizin bölgesel ve küresel güvenliğine yönelik tehditlere karşı verdikleri amansız mücadeleyi, kahramanlık, aksiyon ve dram dolu sahnelerle izleyiciye aktarıyor.

Her yeni bölümünde farklı bir operasyonu ve olay örgüsünü izleyici ile buluşturan yapım, bu hafta da izleyicilere sürpriz gelişmeler vaat ediyor. İzleyiciler, dizinin karakterlerinin yaşadığı iç çatışmalar, aksiyon ve strateji dolu anları merakla bekliyor.

"Teşkilat" dizisinin yeni bölümünde yaşanacak olan heyecanlı olayları kaçırmamak için diziseverler, pazar akşamını bekleyecekler. Diziyi kaçırmamak ve gelişmeleri ilk elden öğrenmek isteyen izleyiciler, TRT 1 ekranlarına kilitlenecek.