-

Gözden kaçırmayın

Zorlu Serüvende Birlik Olma Mücadelesi: Zorlu Serüvende Birlik Olma Mücadelesi: "Korkma Ben Yanındayım"

Yeni bölüm heyecanıyla "Hudutsuz Sevda" dizisi, hayranlarını ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dizi her perşembe saat 20.00'de NOW platformunda yayınlanıyor. Bu hafta yayınlanacak olan 32. bölümde, Halil İbrahim'in dram dolu hikayesi bir kez daha izleyiciyle buluşacak.

Dizinin hikayesi, Halil İbrahim'in (Deniz Can Aktaş canlandırıyor) küçükken yaşadığı aile trajedisinden sonra İstanbul'a yerleşmesi ve 20 yıl sonra doğup büyüdüğü Karadeniz'e dönmesi üzerine kurulu. Halil İbrahim, dönüş yaptığında sevdiği kız Yasemin (Biran Damla Yılmaz) ile evlenmeyi planlasa da, eski hesaplaşmalar ve intikam planları onun bu hayallerini zora sokar.

Bu bölümde, Halil İbrahim’in hayatı, Leto ailesinin küçük kızı Zeynep (Miray Daner) ile karşılaşmasıyla yeni bir dönemece girer. Zeynep'in gelişi, Halil İbrahim'in intikam arayışını farklı bir boyuta taşıyacak gibi görünüyor.

Oyuncu kadrosunda Miray Daner, Esra Dermancıoğlu, Mesut Akusta gibi isimlerin yer aldığı dizinin yönetmenliğini Murat Öztürk yapıyor, senaryosunu ise Bahadır Özdener kaleme alıyor. Yapımını Medyapım'ın üstlendiği "Hudutsuz Sevda", dram türünde izleyicilerine duygusal anlar yaşatıyor.

Diziyle ilgili daha fazla bilgi ve güncellemeler için dizinin sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz. Her bölümde derinleşen karakter gelişimleri ve sürükleyici hikayesiyle "Hudutsuz Sevda", dram severler için kaçırılmayacak bir seri olmaya devam ediyor.