-

Gözden kaçırmayın

Zorlu Serüvende Birlik Olma Mücadelesi: Zorlu Serüvende Birlik Olma Mücadelesi: "Korkma Ben Yanındayım"

Popüler Türk televizyon dizisi "Hudutsuz Sevda"nın 31. bölümünde, Halil İbrahim ve Zeynep arasındaki ilişki yeni bir boyut kazanıyor. Zeynep, Halil İbrahim için başka bir kız ayarlamaya çalışırken, Halil ise Zeynep'in kendisinden vazgeçtiğini düşünüp aşkını kalbine gömüyor.

Dizi, Halil İbrahim'in dramatik öyküsünü odak noktasına alıyor. Annesini ve babasını kaybettikten sonra İstanbul'da yetişen Halil İbrahim, büyüdüğünde memleketi Karadeniz'e geri döner. Güçlü ve yakışıklı bir delikanlı olarak döndüğü köyünde sevdiği kız Yasemin ile evlenmeyi planlar ancak intikam dolu bir yolculuğa çıkarak hayatında yeni bir sayfa açar.

Öte yandan, Tamer'in Fikret'e yönelik tehlikeli hedefleri ve Nihat'ın beklenmedik hamleleri, dizinin gerginliğini artırıyor. Her Perşembe akşamı saat 20.00'de yayınlanan "Hudutsuz Sevda", izleyicilere entrika ve dram dolu anlar yaşatmaya devam ediyor.

Hikayede Levent'in beklenmedik ölümü ve Nihat'ın tetikçisi olduğunu bilmeden Tamer'i manipüle etmeye çalışması, karakterler arasındaki ilişkilerin daha da karmaşık hale gelmesine sebep oluyor.

Dizi, Miray Daner, Deniz Can Aktaş ve Esra Dermancıoğlu gibi yetenekli oyuncu kadrosuyla ekranlarda fırtına gibi esiyor. Yönetmen koltuğunda Murat Öztürk'ün oturduğu, Bahadır Özdener tarafından kaleme alınan ve Medyapım imzası taşıyan "Hudutsuz Sevda", her bölümüyle izleyicileri ekrana kilitlemeyi başarıyor.