-

Gözden kaçırmayın

HALK SAĞLIĞI TAYFALARI ETKİNLİKLERİNİ SUNARAK FARKINDALIK OLUŞTURDUHALK SAĞLIĞI TAYFALARI ETKİNLİKLERİNİ SUNARAK FARKINDALIK OLUŞTURDU

Doç. Dr. Yavuz Dizdar, tıbbi bilgi birikimi ve hayata dair önemli uyarılarda bulunduğu bir konferans düzenledi. Sağlıklı yaşam ve beslenme alışkanlıklarının altını çizen Dizdar, tüketim alışkanlıkları üzerine topluma önemli mesajlar verdi.

Dizdar, konferansta, bireysel sorumluluğumuzun sadece kendimize ve ailelerimize değil, aynı zamanda çevre ve diğer insanlarla da olan ilişkimizde önemli olduğunu vurguladı. Özellikle beslenme düzeninde bilinçli tüketim ve doğal gıda kaynaklarına yönelmenin hayati önem taşıdığını belirtti.

Tehdit oluşturan besin maddeleri ve gıda şirketlerinin sorumsuz uygulamalarına değinen Dizdar, bu tür ürünlerin ciddi sağlık ve çevresel sorunlara yol açabileceğini söyledi. Ayrıca organik olarak etiketlenmiş ürünlerin de dikkatlice incelenmesi gerektiğini ve bilinçli tüketilmesi gerektiğini kaydetti.

Konferans, katılımcıların sorularını cevaplayarak ve etkinliğin sonunda yapılan teşekkür sunumları ve anı fotoğrafı çekimiyle sona erdi. Doç. Dr. Dizdar’ın paylaştığı deneyimler ve öneriler, katılımcılara daha sağlıklı bir yaşam için yol haritası oluşturmayı amaçladı.