-

Gözden kaçırmayın

Makine ve Kimya Endüstrisi A.Ş., #SAHAEXPO'da Milli Savunma Bakanı ve Kuvvet Komutanları'na Teşekkür EttiMakine ve Kimya Endüstrisi A.Ş., #SAHAEXPO'da Milli Savunma Bakanı ve Kuvvet Komutanları'na Teşekkür Etti

Opel, 1899'dan bu yana "İleriye Doğru" felsefesiyle otomobil dünyasında yenilikçi çözümler sunmaya devam ediyor. Şirket, kullanıcılarının yaşam tarzına uygun araç seçenekleri ile dikkat çekiyor. Corsa, Mokka ve Astra modelleri, herkesin beğenisine hitap edecek özelliklerle donatıldı.

Corsa, şık tasarımı ile şehir içi sürüşler için ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor. Mokka, cesur yapısıyla dikkat çekerek, sürüş deneyimini keyifli hale getiriyor. Astra ise konforlu sürüşü ile kullanıcıların vazgeçilmezi haline geliyor.

Özel bir kampanya ile 31 Aralık tarihine kadar sipariş verenler, Dunnes Stores'dan 500 € değerinde hediye kartı kazanabilecek. Ayrıca, %0 faizli ödeme seçeneği, yeni maceralara atılmayı daha erişilebilir hale getiriyor.

Modellerin aylık başlangıç fiyatları şu şekilde: - Opel Corsa: 339 €/ay - Opel Mokka: 395 €/ay - Opel Astra: 400 €/ay

Daha fazla bilgi almak için en yakın Opel bayinizi ziyaret edebilir veya https://lnkd.in/eN-ZsWS8 adresini kullanabilirsiniz.