-

Gözden kaçırmayın

Makine ve Kimya Endüstrisi A.Ş., #SAHAEXPO'da Milli Savunma Bakanı ve Kuvvet Komutanları'na Teşekkür EttiMakine ve Kimya Endüstrisi A.Ş., #SAHAEXPO'da Milli Savunma Bakanı ve Kuvvet Komutanları'na Teşekkür Etti

Tech in Asia Konferansı, geçtiğimiz günlerde Jakarta'da enerjik bir atmosferde gerçekleştirildi. Etkinlikte birçok doyurucu oturum düzenlendi ve katılımcılar yeni bağlantılar kurma fırsatı yakaladı. Bu konferans, büyüme, yenilik ve iş birliği için önemli bir platform olmayı hedefliyor.

Konferansın başarıya ulaşmasında büyük katkı sağlayan ortaklarımıza teşekkür ediyoruz. The Business Times, Grab Ventures Velocity, AppsFlyer, Amazon Web Services (AWS), PT Bank Danamon Indonesia gibi önemli kuruluşlar bu yılki etkinliğin destekçileri arasında yer aldı.

Bu yılki Tech in Asia Konferansı, 3000'den fazla teknoloji ve girişimcilik uzmanının katılımıyla gerçekleşti ve Güneydoğu Asya'nın teknoloji geleceği için önemli bir buluşma noktası oldu. Konferans, katılımcıların deneyim ve bilgilerini paylaşabilecekleri bir platform sunarak değerli bir fırsat sağladı.

Etkinliğin unutulmaz bir deneyim olmasında emeği geçen Tech in Asia ekibi ve gönüllülere teşekkürlerimizi sunuyoruz. Konferans, onların özverili çalışması sayesinde bambaşka bir atmosfere sahip oldu.