-

Gözden kaçırmayın

Kaymakamımız Sadettin Yücel, İhtiyaç Sahipleriyle İlgili Toplantıyı BaşlattıKaymakamımız Sadettin Yücel, İhtiyaç Sahipleriyle İlgili Toplantıyı Başlattı

Vali Dr. Turan Ergün, Ovademirler Mahallesi'nde hayırsever Nuri Özyozgat tarafından yaptırılan Ayhan Özyozgat Anaokulu'nun açılış törenine katıldı. Törene Vali Ergün'ün yanı sıra Belediye Başkanı Özkan Yalım, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu, İl Jandarma Komutanı Albay Fahri Semiz, İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ertan Keleş ve vatandaşlar da katıldı. Anaokulu, hayırsever destekleriyle Uşak'taki eğitim yatırımlarına bir örnek teşkil etmektedir.

Vali Ergün, törende yaptığı konuşmada Uşak'ta hayırseverlerin eğitim yatırımlarının önemine değindi. Devletin de büyük bir hassasiyetle eğitim yatırımlarını gerçekleştirdiğini belirten Vali Ergün, Uşak'ta son 10 yılda devlet ve hayırseverlerin birlikte 54 okul ve 441 derslik inşa ettiğini söyledi. Vali Ergün, Ayhan Özyozgat Anaokulu'na katkılarından dolayı hayırsever Nuri Özyozgat'a teşekkürlerini iletti. Açılış töreni sonrasında Vali Ergün ve diğer protokol üyeleri okul binasını gezdi ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.