-

Gözden kaçırmayın

Vali Hüseyin Aksoy ve Eşi Hülya Aksoy, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Etkinliklerine KatıldıVali Hüseyin Aksoy ve Eşi Hülya Aksoy, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Etkinliklerine Katıldı

İl Genel Meclisi mayıs ayı toplantılarının 3. oturumuna katılan Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, meclis üyeleriyle bir araya gelerek yeni dönem için başarılar diledi. Toplantı öncesi İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Siper'i ziyaret eden Vali Yiğitbaşı, görevinin hayırlı olmasını diledi. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Osman Ziya Bilim, AK Parti Afyonkarahisar İGM Grup Başkan Vekili Ömer Dayı, MHP Grup Başkan Vekili Ahmet Zeki Ertürk, CHP Grup Başkan Vekili Nihat Çalışkan ve İYİ Parti İGM Üyesi Hasan Kaya'nın da hazır bulunduğu ziyarette Vali Yiğitbaşı, Siper'e ve tüm meclis üyelerine başarılar diledi.

Ardından meclis toplantısına geçen Vali Yiğitbaşı, burada da meclis üyelerine hitap etti. İlk olarak söz alan İGM Başkanı Mehmet Siper, meclis toplantısına katılımından dolayı Vali Yiğitbaşı'na teşekkür etti.

Vali Yiğitbaşı, meclis üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, "Yerel seçimlerin ardından oluşan yeni yönetime ve seçilen yeni Meclis Başkanına hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak üzere bugün sizlerle bir aradayım. 2 yıla yaklaşan görev süremizde il genel meclisi üyelerimizle birlikte hizmet ettik. 31 Mart yerel seçimlerinden sonra İGM'de yeni bir dönem başladı. Göreve geldiğimiz günden bugüne iletişim, koordinasyon ve işbirliğini, en önemlisi de vatandaşlarımızın menfaatini önde tutarak el birliğiyle gayretle ve omuz omuza çalışmaya gayret ettik. İnşallah yeni dönemde de 17 ilçemiz ve 421 köyümüzde vatandaşlarımızın ihtiyacı olan her türlü hizmete eşit ve adil olarak erişmesi için sizlerle birlikte gayret göstereceğiz" dedi.

Vali Yiğitbaşı, gelişen teknolojiyle birlikte beklentilerin de farklılaştığını belirterek, "Ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de çeşitlenen güncel ihtiyaçlar ve beklentiler var. Devletimizin kaynaklarını ve burada oluşturulan bütçeyi sizlerle birlikte vatandaşlarımıza en doğru şekilde ulaştırarak bu ihtiyaç ve beklentilere çözümleri birlikte üreteceğiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Yeni dönemin hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum. Vatandaşlarımızın gönlüne girerek, sahada güçlü bir iletişim sağlayarak tüm hizmetleri vatandaşlarımıza eksiksiz ulaştırmaya çalışacağız. Kapımız ve telefonum sizlere her zaman açık. Her türlü talepte bizlere doğrudan ulaşabilirsiniz. Sizler her türlü talebi ve ihtiyacı yerinde görüyorsunuz. Bizler her zaman sizlerle sıkı bir iletişim içerisinde olmayı ve vatandaşlarımızın taleplerine hızla çözüm bulmayı istiyoruz" şeklinde konuştu.

Vali Yiğitbaşı'nın konuşmasının ardından İl Özel İdaresinin çalışmalarına yönelik çeşitli sunumlar yapıldı.