-

Gözden kaçırmayın

ABD Hava Kuvvetleri, Durdurulamaz Hipersonik Jet GeliştirdiABD Hava Kuvvetleri, Durdurulamaz Hipersonik Jet Geliştirdi

Troy ve Tes yeni av alanlarında büyük bir risk alıyorlar. Serinin dördüncü sezonunun on birinci bölümü "Relentless Pursuit" (Aramızdaki Tehlike) ile bu riskli serüvene eşlik edeceğiz.

Swamp People: Serpent Invasion adlı seride, Florida Everglades'indeki ekosistemi tehdit eden, çok tehlikeli ve istilacı bir tür olan Burma pitonlarıyla mücadeleye devam ediliyor. Cajun Donanması, bu yıl pitonlarla savaşmak için Florida'ya geri dönüyor. Geçen yıl başarılı bir av ve yakalama operasyonu gerçekleştirildi ancak pitonlar şimdi daha önce görülmemiş bir hızla üremeye başladılar.

"The HISTORY® Channel" tarafından sunulan bu belgesel serisi, tarihî anlatımların öncü adresi olarak dikkat çekiyor. Kaliteli belgeselleri, sektör lideri gerçekçi serileri ve kaliteli senaryoya dayalı programlarıyla bilgi eğlencesinin en güvenilir kaynağı olarak kabul ediliyor. Ağ, son yedi yıl boyunca YouGov BrandIndex tarafından ABD'deki en popüler TV ağı olarak seçildi ve Beta Araştırma Kurumu tarafından en beğenilen TV ağları arasında gösterildi.

Daha fazla bilgi ve tüm bölümler için HISTORY® Channel'ın web sitesini ziyaret edebilirsiniz.