-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nden Laborantlar İçin Takdir MesajıAfyonkarahisar Devlet Hastanesi'nden Laborantlar İçin Takdir Mesajı

Eskişehir'de devlet hastanesinde sağlık temalı bir etkinlik düzenlendi. Etkinlik, Sağlık Bakanlığı'na bağlı Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü ve Osmangazi Üniversitesi iş birliğinde organize edildi. Epilepsi Farkındalık Günü sempozyumu, 26 Mart'ta sağlık profesyonelleri, hastalar ve hasta yakınları tarafından katılım sağlandı.

Etkinlik sırasında, Eskişehir'deki sağlık yöneticileri de katılımcılarla bir araya geldi. Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü üst düzey yöneticileri, epilepsi konusunda farkındalığın artırılması ve toplumsal bilincin yükseltilmesine yönelik bilgi paylaşımında bulundu.

Prof. Dr. Oğuz Erdinç moderatörlüğünde gerçekleşen etkinlikte, epilepsiyle ilgili klinik bilgiler, tedavi yöntemleri ve hastalığın sosyal hayatta etkileri gibi çeşitli konular detaylı bir şekilde tartışıldı. Üniversiteden uzman akademisyenler, epilepsi hastalığıyla hamilelik gibi özel durumların nasıl yönetilebileceği konusunda önemli bilgiler sunarak, katılımcılara hastalıkla ilgili merak ettikleri soruları cevaplama ve bilgi edinme fırsatı sağladı.

Etkinlik, epilepsiyle yaşayan bireylerin zorluklarına dikkat çekmek ve toplumu bilinçlendirmek amacıyla düzenlenen çeşitli faaliyetlerin bir parçası olarak önemli bir katkıda bulundu.

#EpilepsiFarkındalıkGünü #EskişehirdeSağlıkEtkinliği #SağlıkBakanlığı #EpilepsiSempozyumu