-

Gözden kaçırmayın

Survivor All Star 2024'ün 111. bölümünde Heyecan Dorukta! Survivor All Star 2024'ün 111. bölümünde Heyecan Dorukta!

Düzce'de ekmek almak için sıklıkla bakkal ve fırına gönderilen bir çocuk vardı. Bu basit görev esnasında, dönüş yolunda kendi kendine oyunlar icat etmeye başladı. Bu çocuk, büyüdükçe oyun oynamayı bir kenara bırakmadı ve nihayet Cem Gelinoğlu olarak tanınan bir yetişkin haline geldi. Şair, yazar ve müzeci Sunay Akın, Cem Gelinoğlu ile geçmişten günümüze dek uzanan kariyerini ve yaşam öyküsünü satır aralarında gezinen samimi bir sohbetle ortaya koydu.

İstanbul Oyuncak Müzesi'nin renkli atmosferinde Sunay Akın tarafından sunulan "İşte O Çocuk" serisi, her hafta farklı bir konuğun çocukluk anılarını ve yaşam serüvenlerini izleyiciyle buluşturmakta. Bu seride sanat, ülkenin güncel konuları, geçmiş ve gelecek gibi zengin konuların yanı sıra Türkiye'nin aydınlık geçmişine katkıda bulunmuş değerli isimlerin paylaşmadıkları anılarına da yer verilmekte.

Programın tüm içeriği, Sunay Akın ve ekibi tarafından, İstanbul Oyuncak Müzesi'nin yanı sıra özverili katkılarından dolayı Belgin Akın'a ve birçok profesyonele teşekkür niteliğinde. Cem Gelinoğlu'nun hayat hikayesi, Sunay Akın ile yapılan bu derinlemesine sohbet sırasında, izleyicilere ilgi çekici anılar ve deneyimler aracılığıyla aktarılıyor.

Sunay Akın, YouTube kanalında araştırmaları ve yaşanmış öyküleri orijinal bir dille anlatmakta, izleyicileri bilinenin ötesinde bir tarihi keşfe davet etmekte. Her pazar, sevilen ve saygın kişiliklerin nadiren paylaşılan hikayelerini dinlemek için, kültür ve sanat meraklılarını "İşte O Çocuk" sohbetlerine katılmaya çağırıyor.