-

Gözden kaçırmayın

Kadının Eşi Ağır Yaralı: Toplumda Güvenlik Endişeleri ArtıyorKadının Eşi Ağır Yaralı: Toplumda Güvenlik Endişeleri Artıyor

İstanbul'da Teröre ve Şiddete Karşı Yaşam Hakkı Mitingi Düzenlenecek

Cumhuriyetimizin 101. yılına özel olarak düzenlenen etkinlikler kapsamında, 27 Ekim'de İstanbul'da Teröre ve Şiddete Karşı Yaşam Hakkı Mitingi gerçekleştirilecek. Bu anlamlı etkinlikte, Cumhuriyetin kuruluş felsefesine atıfta bulunularak cesaret ve bağımsızlık mesajı verilmesi hedeflenmektedir. Mitingde, halkın birlik ve beraberlik içinde bir araya gelerek Cumhuriyet değerlerini koruma arzusu dile getirilecektir. 27 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek olan mitinge tüm vatandaşlar davetlidir.

Cumhuriyetin İlanının Yıl Dönümünde 1. Meclis Buluşması

Cumhuriyetimizin ilanının yıl dönümü olan 29 Ekim'de ise 1. Meclis'te bir buluşma planlanmaktadır. Katılımcılar, Anıtkabir'e doğru yürüyüş yapacak olan bir grup oluşturacaklardır. Bu özel buluşmada, Cumhuriyetin kuruluş değerlerinin anlamı vurgulanacak ve halkın birliği ve beraberliği üzerinde durulacaktır. Tüm vatandaşlar bu anlamlı etkinliğe davetlidir.

Cumhuriyetimizin 101. yılına özel düzenlenen etkinlikler, Cumhuriyetin temel felsefesine devam eden cesaret ve bağımsızlık mesajını ön plana çıkarmayı amaçlamaktadır. Halkın birlik ve beraberlik içinde Cumhuriyet değerlerini koruma iradesini göstermek için bu etkinlikler oldukça önemlidir.