-

Gözden kaçırmayın

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Öğretmenlere Kasım Ara Tatili Seminerlerini Duyurdu.Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Öğretmenlere Kasım Ara Tatili Seminerlerini Duyurdu.

Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu artırmak amacıyla, İhsaniye’de liseler arası voleybol turnuvası gerçekleştirildi. Turnuvaya birçok okuldan takım katıldı ve heyecan dolu maçlara sahne oldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü da Katıldı

Turnuvanın açılışına İlçe Milli Eğitim Müdürü Arif Kavas da katıldı. Kavas, maçlar öncesinde sahada bulunarak takımlara başarı dileklerinde bulundu. Bu etkileşim, sporcuların motivasyonunu artırdı.

Dereceye Giren Okullar

Turnuvanın sonunda farklı kategorilerde başarılı olan okullar belirlendi. Kızlar kategorisinde; birinci İhsaniye Anadolu Lisesi, ikinci Mehmet Akif İnan Kız İmam Hatip Lisesi ve üçüncü İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Lisesi oldu.

Erkekler kategorisinde ise; birinci Döğer Çok Programlı Anadolu Lisesi, ikinci İhsaniye Mesleki ve Teknik Lisesi ve üçüncü İhsaniye Anadolu Lisesi dereceye girdi. Turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür edilirken, başarı gösteren okulları tebrik edildi.