-

Gözden kaçırmayın

İspanyol Mücevher Markası TwoJeys ve Autrán Dental İşbirliğiyle Özel Tasarım Diş Telleri Üretiyorİspanyol Mücevher Markası TwoJeys ve Autrán Dental İşbirliğiyle Özel Tasarım Diş Telleri Üretiyor

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, Galaxy Z Fold serisinin yeni üyesini tanıttı. Galaxy Z Fold Special Edition, serinin en ince ve en güçlü özelliklere sahip versiyonu olarak dikkat çekiyor. Metal cam malzemeden üretilen cihaz, şık bir çizgi deseni ile donatılmış ve katlandığında bar (Bar) tipi bir formda, açıldığında ise geniş bir ekran sunuyor.

Cihazın kalınlığı 10.6 mm, ağırlığı ise 236 gram. Bu özellikleriyle Galaxy Z Fold 6'dan 1.5 mm daha ince ve 3 gram daha hafif. Z Fold serisinin en büyük ana ekranına sahip olan cihaz, aynı zamanda serinin ilk 200 megapiksellik geniş açılı kameraya da ev sahipliği yapıyor. Galaxy Z Fold Special Edition'ın fiyatı 278,960 KRW olarak belirlenmiştir.

Sadece Kore'de bulunan sınırlı bir sürüm olarak piyasaya sürülen Galaxy Z Fold Special Edition'ın lansman partisi, geçen 22 Ekim'de geleneksel Kore kültürüyle bezeli Bukchon Hwigyeomjae alanında gerçekleştirildi. Etkinliğe tanınmış fencer Oh Sang-wook, oyuncu Park Bo-young, şef Choi Hyun-seok ve DAY6'dan Do-won gibi ünlü Galaxy kullanıcıları katıldı ve keyifli anlar yaşandı.

Yeni Galaxy Z Fold'un detaylı özelliklerine Samsung'un resmi web sitesinden ulaşılabilecektir.