-

Gözden kaçırmayın

Yapay Zeka İle Geliştirilen Görüntü İşleme Sistemi Şehirlerin Güvenliği ve Yönetimi İçin Devrim Niteliğinde Bir Adım SunuyorYapay Zeka İle Geliştirilen Görüntü İşleme Sistemi Şehirlerin Güvenliği ve Yönetimi İçin Devrim Niteliğinde Bir Adım Sunuyor

Etkinlikte Teknoloji Alanında Yenilikler

SAHA EXPO 24, ikinci gününde katılımcılarını komuta kontrol, simülasyon, robotik otonom sistemler, yapay zeka ve akıllı/güvenli şehir teknolojileri ile buluşturuyor. Etkinlik, teknoloji alanında önemli yenilikleri ve gelişmeleri bir araya getirerek bu alandaki fırsatları keşfetme imkanı sunuyor.

Ziyaretçileri Bekliyor

Etkinlikte teknoloji tutkunları ve profesyoneller, en son teknolojik gelişmeler hakkında bilgi alabilir, yenilikçi çözümleri deneyimleme fırsatı yakalayabilir. Organizasyon, katılımcıların interaktif bir deneyim yaşayarak sektördeki en son trendleri öğrenmelerini sağlıyor.

Geleceğin Teknolojileri

Katılımcılar için sunulan bu fırsatlar, teknoloji ile ilgili bilgi birikimlerini derinleştirmeyi ve yeni iş bağlantıları kurmayı amaçlıyor. Etkinlik, teknoloji dünyasında heyecan verici bir keşif alanı oluşturuyor.