-

Gözden kaçırmayın

LC Waikiki'de Efsane Maymun'un Müşterilere Selam Verdiği Bir HaftaLC Waikiki'de Efsane Maymun'un Müşterilere Selam Verdiği Bir Hafta

Makine ve Kimya Endüstrisi A.Ş., Millî Savunma Bakanlığı ile imzaladığı yerli tank topu ve havan mühimmatı tedariki için seri üretim sözleşmesini gerçekleştirdi. Bu önemli sözleşme ile birlikte, şirketin üretim kapasitesini artırmak ve yatırımlarını büyütmek adına attığı adımlar pekişmiş oldu.

Yerli savunma sanayine katkı sunmak amacıyla atılan bu adım, Türkiye’nin savunma güçlerinin yerli ve milli imkanlarla güçlendirilmesini hedefliyor. Makine ve Kimya Endüstrisi A.Ş., yaptığı açıklamalarda "Kahraman Ordumuzun emrindeyiz" mesajını vererek, her zaman hazır olduklarının altını çizdi.

Bu sözleşme, ülke savunması için kritik öneme sahip olan tank ve hava araçları için gerekli olan mühimmatların yerli üretimi açısından büyük bir fırsat sunuyor. Olası savunma ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla gerçekleştirilen bu tür anlaşmalar, Türkiye'nin savunma sanayisine olan yatırım ve bağlılığını pekiştiriyor.