-

Gözden kaçırmayın

Sonbahar ve Kış Sezonu İçin Yeni Koleksiyon TanıtıldıSonbahar ve Kış Sezonu İçin Yeni Koleksiyon Tanıtıldı

Mert ve İnci adında iki genç karakterin hayatındaki büyük değişimi ve aşkı konu alan "Korkma Ben Yanındayım" adlı dizinin yedinci bölümünde duygusal anlar yaşandı. Dizi, genç bir çiftin zorlu mücadeleleri ve aşk hikayesini izleyicilere aktararak, final bölümünde izleyiciyi duygusal bir yolculuğa çıkardı.

Hikayenin merkezinde yer alan İnci, şartlar ne olursa olsun doktor olma hayalinden vazgeçmeyen ve bir hayırsever okul tarafından burslu olarak okutulan bir genç kadındır. Mert ise, okulun sahibinin oğlu olup İnci'ye âşık bir gençtir. Ancak, Mert'in hamile bıraktığı İnci ve onun ailesi yaşadıkları süreçte büyük zorluklarla karşı karşıya kalır.

Dizide, İnci'nin annesi Seher, ailenin geçimini sağlamak için aynı okulda hademe olarak çalışmaktadır. Babası Selahattin ise, sınırlı imkanlarına rağmen, kızlarını her daim desteklemek için mücadele eder. Turgut, okulun baskıcı sahibi ve müdürü olarak ailesini de kontrol altında tutar, karısı Aylin ile yaşayan gerilim dolu ilişkileri de hikayede ağırlığını hissettirir.

Final bölümünde, seyirciler hastane sahnesinde yaşanan dramı nefeslerini tutarak izlediler. İnci ve diğer hasta yakınların rehin alınması, karakterler arasındaki gerilimi doruk noktasına çıkardı. Mert'in hastaneye koşarak İnci'yi kurtarma çabası ve aynı zamanda kızın babası olduklarını açığa çıkaracak olan sırların aileler tarafından öğrenilip öğrenilmemesi merak konusu oldu.

Dizi, Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu, Nilsu Berfin Aktaş, Didem Balçın, Murat Aygen ve Eren Ören gibi başarılı oyuncuların performanslarıyla beğeni topladı. "Korkma Ben Yanındayım"ın prodüksiyonunu Medyapım üstlenirken, kamera arkası ekibi olan yönetmen Merve Çolak ve senarist Erkan Birgören izleyicilere kaliteli bir hikaye sunmak için bir araya geldi.

Dizinin final bölümü, izleyiciler için unutulmaz anlara sahne olurken, karakterlerin geleceğe dair nasıl bir yol çizeceği ve yaşananların onları nasıl etkileyeceği hikayenin merak uyandıran ana temaları arasında yer aldı.