-

Gözden kaçırmayın

Zorlu Serüvende Birlik Olma Mücadelesi: Zorlu Serüvende Birlik Olma Mücadelesi: "Korkma Ben Yanındayım"

Seyran'ın sağlık durumu ile ilgili beklenmedik bir gelişme, "Yalı Çapkını" dizisinin son bölümünde ekranlara yansıdı. Üzücü haber Seyran'ı derinden sarsarken, ona bağlı birçok kişi de bu durumdan etkilendi.

Dizide, güvenlik tehditleri nedeniyle Ferit, ailesini ve sevdiklerini korumak adına güvenlik önlemlerini sıkılaştırma kararı alır. Asuman ve Doruk arasında yaşanan olaylar neticesinde, ailenin içine düştüğü kriz ve Halis Ağa'nın tepkileri, hikayeye gerilim katıyor. Ferit, yaşanan olaylarla ilgili Doruk'u bulmak ve ondan hesap sormak için yoğun bir çaba içine girer. Öte yandan evden kovulan İfakat, ailenin gözünde yerini yeniden kazanabilmek için yeni planlar yapar.

Dizi, Antep'ten gelen ve önemli bir ailenin kızı olan Seyran'ın, ailesinin tanımadığı bir gençle evlendirilmesi ve sonrasında İstanbul'a yerleşmesi etrafında dönüyor.

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, Burcu Alptekin'in yönetmenliğini yaptığı ve Leyla Uslu Oter ile Ekin Akçay'ın senaryosunu kaleme aldığı "Yalı Çapkını", oyuncu kadrosunda Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor gibi isimleri barındırıyor. Dizi, her cuma Star TV'de izleyici karşısına çıkıyor.