-

Gözden kaçırmayın

Sonbahar ve Kış Sezonu İçin Yeni Koleksiyon TanıtıldıSonbahar ve Kış Sezonu İçin Yeni Koleksiyon Tanıtıldı

Sevilen dizi Arka Sokaklar'ın merakla beklenen 673. yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Dizinin tanıdık karakterlerinden Mesut, Amerika'da geçirdiği tedavinin ardından sağlığına kavuşmuş bir şekilde yurda geri döndü. Ancak Mesut, ne ekibinden ne de oğlu Tunç'tan özlemini dindirebilecek bir haber almadı. Karakterin suskun dönüşü, ekip içerisinde ve aile yaşantısında nasıl bir etki yaratacak sorusunu akıllara getiriyor.

Dizinin hayranlarını heyecanlandıran gelişme, Arka Sokaklar'ın heyecan dolu bir bölümle izleyici karşısına çıkacağına işaret ediyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan özel ekibin üyelerinin mesleki ve ailevi yaşantılarını konu alan dizi, sokaklarda yaşanan gerçek hikâyeleri ekranlara taşımaya devam edecek.

Kanal D ekranlarında cuma günleri saat 20.00'de yayınlana dizi, bu hafta da izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazır. Arka Sokaklar, sokakların nabzını tutan hikayeleri ve karakterlerin samimi yaşantıları ile izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. İstanbul Emniyet Müdürü Rıza Soylu'nun önderliğindeki ekip, geçmişten yeni bir bölüme yine macera dolu anlar yaşatmayı vaat ediyor.