-

Gözden kaçırmayın

Ceyda Düvenci, Kız Kardeşinin Doğum Gününü KutladıCeyda Düvenci, Kız Kardeşinin Doğum Gününü Kutladı

Survivor All Star 2024 yarışması Türkiye'nin en popüler realite yarışma programlarından biri olarak ekranlarda fırtınalar estirmeye devam ediyor. Programda yarışmacılar ıssız bir adada hayatta kalmak ve çeşitli sınavlardan başarıyla geçmek için mücadele ederken, rekabet ve stratejiler de büyük önem taşıyor. Kırmızı ve mavi takımlar arasında geçen bu haftaki bölümde ise Damla ve Yasin arasında gerilim yükseldi.

97. bölümünde, takım çalışmasının ve birlik beraberliğin ön planda olduğu yarışmada, Damla ve Yasin arasındaki gerginlik dikkatleri üzerine çekti. Yasin, Damla'yı takımın motivasyonunu bozduğu gerekçesiyle suçladı ve Damla da bu suçlamaya savunma yapmak zorunda kaldı.

Kırmızı ve mavi takımların yoğun mücadelesine sahne olan bu bölümde, her iki takımdan da ön plana çıkan yarışmacılar oldu. Kırmızı Takım'da Merve Aydın, Nagihan Karadere ve Aleyna Kalaycıoğlu öne çıkan isimler olurken, Mavi Takım'da ise Seda Ocak ve Berna Canbeldek gibi yarışmacılar uyum ve iş birliğiyle ön plana çıktı.

Zorlu koşullar altında yapılan bu yarışmada zaman zaman anlaşmazlıklar ve tartışmalar yaşansa da asıl amaç, hayatta kalarak finale ulaşmak ve Survivor All Star 2024 şampiyonu olabilmektir. Yarışmacılar kendi sınırlarını zorladıkları ve kendi hikayelerini yazdıkları bu serüvenle izleyicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor.