-

Gözden kaçırmayın

Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi'nde Müzede Pazartesi etkinliğiTürkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi'nde Müzede Pazartesi etkinliği

Her Çarşamba saat 20.00'de NOW platformunda yayınlanan "Şahane Hayatım" adlı dizi, entrika, aşk, gerilim ve heyecanla dolu bir hikayeyi izleyicilerle buluşturuyor. Dizi, hayatını büyük haksızlıklarla başlayıp, bu engelleri aşarak kendi yolunda ilerleyen ve şimdilerde huzurlu bir hayat süren Şebnem'in, geçmişinden gelen suç dolu anıları geride bırakma çabasını ele alıyor.

Başrollerini Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Nesrin Cevadzade, Gökçe Eyüboğlu, Serkan Keskin ve Sumru Yavrucuk'un paylaştığı dizi, izleyicilere duygusal bir yolculuk vaat ediyor. Ay Yapım tarafından üretilen bu eserin yapımcılığını Kerem Çatay üstlenirken, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak oturuyor.

Orijinal hikayesi Meriç Acemi’ye ait olan dizi, senaryosu Çağla Kızılelma tarafından kaleme alınmış, senaryo danışmanlığını ise Yılmaz Şahin yapıyor. "Şahane Hayatım"ın çarpıcı anlatımı ve güçlü oyunculuk performansları ile her hafta seyircileri ekran başına kilitlemeyi başarıyor.