-

Gözden kaçırmayın

Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi'nde Müzede Pazartesi etkinliğiTürkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi'nde Müzede Pazartesi etkinliği

Bu akşam ekranlara gelecek olan "Yalı Çapkını" dizisinin 68. bölümü, izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizide bu hafta, tetikte olan Ferit'in beklenmedik biriyle karşılaşması, Mezide'nin intikam planları ve Seyran'ın hayatındaki yeni kararları konu alınıyor.

Ferit, henüz kimliğini çözemediği düşmanları yüzünden sürekli bir gerginlik içindeyken, oğlunun intikamını almak isteyen Mezide, Gülgün aracılığıyla Hattuç'ı istemekte ısrar ediyor. Sağlık durumuyla ilgili doktordan aldığı bilgilerle allak bullak olan Seyran, yaşadığı çıkmazın üstesinden gelmeye çalışırken, Ferit'in de onun bu durumunu fark etmesiyle olaylar daha da karmaşık bir hal alıyor. Mezide, Gülgün'den beklediği iyi haberleri alamayınca, hiç beklemediği biriyle karşılaşmanın şokunu yaşıyor. Seyran'ın büyük sorununa ortak olan Tarık, ona destek olabilmek için harekete geçiyor, ancak bu durum onu Ferit ile karşı karşıya getiriyor.

Dizinin bu bölümünde ayrıca Antep'ten İstanbul'a gelin gelen ve tanımadığı biriyle evlendirilen genç bir kızın yaşadığı zorluklar ve aile içi çatışmalar da işlenecek. Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin'in oturduğu ve senaryosunu Leyla Uslu Oter ile Ekin Akçay'ın kaleme aldığı dizi, zengin oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor gibi isimler bu heyecan dolu dizide rol alıyor.