-

Gözden kaçırmayın

EVLENDİ, 12 GÜN SONRA BAKIN NELER OLDUEVLENDİ, 12 GÜN SONRA BAKIN NELER OLDU

Bölgesel sanat ve kültür etkinliklerinin önemli bir parçası haline gelen Eskişehir'deki genç yetenekler bu yıl da tiyatro sahnesinde boy göstermeye hazırlanıyor. Bu seneki etkinlik, Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal'ın anısına düzenleniyor ve Eskişehir'de liseler arası 10. Tiyatro Şenliği heyecanı yaşanıyor.

Etkinlik, 29 Nisan'da başlayarak 20 Mayıs'a kadar devam edecek ve genç tiyatro severlerin performansları Turgut Özakman sahnesinde izleyici ile buluşacak. Açılış seremonisi ve kortejiyle renkli görüntülere sahne olan etkinlik, gençlerin tiyatroya olan ilgisini ve yeteneklerini sergileyen bir platform görevi görmekte.

Şehrin sanat dinamiklerini bir araya getiren bu şenlik, gençlerin yaratıcılıklarını ve performanslarını gözler önüne seriyor. Bir ay süre boyunca devam edecek olan etkinlik kapsamında, çeşitli oyunlar sergilenecek ve tiyatro tutkusunu liselerarası bir yarışma ruhu ile harmanlayarak gençlere sahne deneyimi kazanma fırsatı sunulacak.

Her yıl artan bir ilgiyle karşılaşan ve genç sanatçılara ilham olmayı amaçlayan bu etkinlik, kentin kültürel yaşamına katkıda bulunurken, aynı zamanda Kemal Sunal gibi değerli bir sanatçıyı anma geleneğini de sürdürüyor. Eskişehirli tiyatroseverlerin merakla beklediği şenlik, bu yıl da gençlerin emekleri ve tutkularıyla dolu dopdolu bir sanat takvimini işaret ediyor.