-

Gözden kaçırmayın

Survivor 2024 All Star'ın 108. BölümüSurvivor 2024 All Star'ın 108. Bölümü

Duygusal ve çarpıcı sahneleriyle ekranlara damga vuran "Korkma Ben Yanındayım" dizisinin altıncı bölümü, izleyicilerin yüreklerini sızlatmaya devam ediyor. Genç bir kızın zorluklarla dolu hayat hikayesini konu alan dizi, her Cumartesi akşamı seyirciyle buluşuyor.

Hikayede, başarılı ve emekçi bir öğrenci olan İnci'nin hayatı, okul sahibinin oğlu Mert'le yaşadığı beklenmedik olaydan sonra tamamen değişiyor. Gençlerin hayalleri ve gelecek planları, İnci'nin hamileliği ile önemli bir sınavdan geçiyor. İnci'nin bu durumu, ailelerin yaşamını da kökten etkiliyor. Okulda yardımcı personel olarak çalışan anne Seher, kızının doktorluk hayalini gerçekleştirmek için çabalarken, okul sahibi Turgut’un evlilik dışı sırları ve yıllardır sürdürdüğü sıkı kontrolleri, her geçen bölümde daha fazla gün yüzüne çıkıyor. Henüz dünyaya gelmeyen bir bebeğin doğumunun, gerek iki gencin gerekse ailelerinin üzerinde ne tür değişiklikler yaratacağı merakla bekleniyor.

Dizinin kadrosunda yetenekli isimler yer alıyor. Aralarında Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu ve Nilsu Berfin Aktaş gibi başarılı oyuncuların bulunduğu kadro, izleyicilere duygusal bir hikaye sunuyor.

"Korkma Ben Yanındayım"ın tüm bölümleri, prodüksiyon şirketi MEDYAPIM tarafından hazırlanmış olup, ilk sezondan itibaren izleyici kitlesinin dikkatini çekmeyi başarıyor. Yönetmenliğini Merve Çolak'ın üstlendiği, senaryosunu Erkan Birgören'in kaleme aldığı dizi, sosyal konulara değinen güçlü öyküsüyle dikkat çekiyor.