-

Gözden kaçırmayın

Zorlu Serüvende Birlik Olma Mücadelesi: Zorlu Serüvende Birlik Olma Mücadelesi: "Korkma Ben Yanındayım"

Ünlü Amerikan modacı Ralph Lauren, 2024 Sonbahar-Kış koleksiyonunu yine New York'ta tanıtmaya hazırlanıyor. Moda dünyasının önemli isimlerinden Lauren, gösteri takviminden bağımsız olarak 29 Nisan'da sadece seçkin davetlilerin katılacağı özel bir defile ile yeni koleksiyonunu sergileyecek. Bu etkinlik, modacının New York ile olan özel bağını pekiştirmekle kalmayıp, aynı zamanda kariyerine başladığı yere nostaljik bir dönüş yapmasını da simgeliyor.

Ralph Lauren, kariyeri boyunca koleksiyonlarını çeşitli şehirlerde sergilemiş olsa da, New York ile kurduğu benzersiz ilişkiyi her zaman korumuştur. Geçtiğimiz Eylül ayında, Brooklyn Tersanesi'nde düzenlediği 2024 İlkbahar-Yaz koleksiyonu ile New York Moda Haftası'na muhteşem bir dönüş yapmıştı. Amerika Birleşik Devletleri'nin dört bir yanındaki seçkin mekanlarda defileler düzenleyen Lauren, her bir mekanı koleksiyonunun ruhuyla bütünleştirerek önemli anlamlar yüklemiştir.

Bu özel etkinliğin yaklaşmasıyla birlikte, moda dünyasının efsane ismi Ralph Lauren'in zamansız tarzının New York şehrinin kalbinde yeniden canlanacağına tanıklık etmeye hazırlanın.