-

Gözden kaçırmayın

Survivor All Star 2024'ün 107. Bölümünde Neler Yaşandı?Survivor All Star 2024'ün 107. Bölümünde Neler Yaşandı?

Bir lise aşkının beklenmedik sonuçları ve bu durumun iki aileyi nasıl etkileyeceği, popüler televizyon dizisi "Korkma Ben Yanındayım"ın merkezinde yer alıyor. Lisenin parlak öğrencisi İnci'nin, okulun imtiyazlı öğrencisi Mert'ten hamile kalmasıyla başlayan hikaye, her iki gencin hayatının ve ailelerinin dünyasını altüst etmekte. Yaşananlar İnci'nin ve ailesinin hayalleri üzerinde büyük bir etki yaratırken, evlatlarının iyiliği için mücadele eden bir ailenin dayanıklılığını ve sevgisini vurguluyor.

İnci'nin annesi ve okulda çalışan Seher ile babası Selahattin, kızlarının doktor olma hayalini desteklemekte ve bu yolda her türlü zorluğa göğüs germektedirler. Okul sahibi ve müdür Turgut ise eşinin gölgesinde baskı dolu bir yönetim sürdürmekle eleştirilmekte; Aylin ise evlatları için çektiği zorluklardan vazgeçmemekte kararlı bir anne portresi çizmekte.

Dizi, medyapım prodüksiyonu olup, Fatih Aksoy tarafından yapılmıştır. Yönetmen koltuğunda Merve Çolak otururken, senaryo Erkan Birgören tarafından kaleme alınmıştır. Kadroda deneyimli isimler Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu, Nilsu Berfin Aktaş, Didem Balçın, Murat Aygen, Eren Ören gibi isimler yer almakta ve gösterimi cumartesi akşamları saat 20.00'de ekranlarda olacaktır.

#KorkmaBenYanındayım #dizi #aile #gençlik