Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, Acıpayam Bulvarı üzerindeki korkunç bir trafik kazasında iki genç motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Gözden kaçırmayın

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi Taşıyan Helikopter Kaza Yaptıİran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi Taşıyan Helikopter Kaza Yaptı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, Acıpayam Bulvarı üzerindeki korkunç bir trafik kazasında iki genç motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

21 yaşındaki Zekeriya Akhan yönetimindeki 34 VG 8057 plakalı motosiklet, aynı yönde seyir halinde olan V.Ç.'nin kullandığı 20 ANA 451 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kazanın etkisiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü Akhan ve arkasında yolculuk eden Rahman Çabuk ağır yaralandı.

Olay yerine hızla intikal eden sağlık ve polis ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen iki genç yaralı da kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti.

Olayın ardından otomobil sürücüsü V.Ç., ifade vermek üzere polis merkezine götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülürken, ikisi de hayatının baharında olan gençlerin ani ölümü ilçede büyük üzüntüye neden oldu.