-

Gözden kaçırmayın

Aleyna'nın Nefise'ye Söyledikleriyle Çıkan Yangın SönmüyorAleyna'nın Nefise'ye Söyledikleriyle Çıkan Yangın Sönmüyor

"Şahane Hayatım" dizisinin merakla beklenen 27. bölümünün ilk fragmanı yayınlandı. Her hafta Çarşamba günleri yayımlanan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan dizi, entrika, aşk, gerilim ve heyecan dolu hikayeleriyle ekranlara taşınıyor. Dizi, geçmişi suçlarla dolu olan ancak şimdi şahane bir hayat sürmeye başlayan Şebnem'in yaşadıklarını ve geçmişiyle yüzleşme çabalarını ele alıyor.

Başrollerinde Hilal Altınbilek, Onur Tuna ve Yiğit Özşener gibi yetenekli oyuncuların yer aldığı dizi, Nesrin Cevadzade, Gökçe Eyüboğlu, Serkan Keskin ve Sumru Yavrucuk gibi isimlerle kadrosunu daha da güçlendiriyor. Dizinin yapımını Ay Yapım üstlenirken, yapımcılığı Kerem Çatay yapıyor. Senaryosunu Çağla Kızılelma'nın kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak oturuyor.

"Şahane Hayatım"ın hikayesini Meriç Acemi oluştururken, senaryo danışmanlığını Yılmaz Şahin üstleniyor. Özgün ve sürükleyici öyküsüyle dizi, izleyicilerini her hafta ekran başına kilitliyor. Her yeni bölümüyle izleyiciyi şaşırtmayı başaran "Şahane Hayatım"ın bu haftaki bölümünde de sürpriz gelişmeler yaşanacağı fragmandan anlaşılmakta.