-

Gözden kaçırmayın

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Uluslararası İlişkiler Bölümü Başkanı Prof. Dr. Zeynep Özden Oktav'ı AğırladıVali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Uluslararası İlişkiler Bölümü Başkanı Prof. Dr. Zeynep Özden Oktav'ı Ağırladı

Vali Dr. Turan Ergün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' mız vesilesiyle yarınlarımızın teminatı çocukları makamında kabul etti.

Uşak Valiliği Toplantı Salonunda öğrencileri misafir eden Vali Dr. Turan Ergün, çocuklarla tek tek ilgilenip ideallerini sordu.

Vali Ergün, yaptığı konuşmada "Kıymetli çocuklarımız, sizler yarının büyükleri olacaksınız. Biliyorsunuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışını Türk çocuklarına ve tüm dünya çocuklarına bayram olarak hediye etti. Dünyada kendilerine bayram armağan edilmiş olan tek milletin çocuklarıyız. Bu da bizim için çok önemli, çok değerli bir hediye. Sizler de pırıl pırıl düşüncelerinizle bu hediyenin gereğini yapıyorsunuz, yapmaya devam edeceksiniz. Türkiye Cumhuriyeti ikinci yüzyılda da inşallah sizlerin bu güzel idealleri, bu hedefleri ile çok çok ileriye yürüyecek. Sizler bunların mimarı olacaksınız. Hepinizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı kutlu olsun." dedi.

Vali Ergün, konuşması ve çocukların bayramlarını tebrik etmesinin ardından çocuklarımızla tek tek Valilik Makamında hatıra fotoğrafı çektirdi.