-

Gözden kaçırmayın

Vali Hüseyin Aksoy ve Eşi Hülya Aksoy, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Etkinliklerine KatıldıVali Hüseyin Aksoy ve Eşi Hülya Aksoy, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Etkinliklerine Katıldı

Valiliğimiz himayesinde, Eskişehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Eskişehir Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ve Eskişehir Sanayi Odası arasında imzalanan protokol kapsamında açılan Eskişehir Mesleki ve Teknik Eğitim İstihdam Fuarı 08-09.05.2024 tarihlerinde Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirilecek.

Sayın Valimiz programda yaptığı konuşmada; "Açılan bu fuar ile birlikte mezun olacak meslek lisesi öğrencilerimizi iş dünyasıyla buluşturmak ve onların çalışma noktasında arzu ettikleri iş ve iş yerleri ile ilgili işverenlerle nelere ihtiyaç olacağını karşılıklı ortaya koyacaklar. Temel amacımız meslek lisesinden mezun olan öğrencilerimizin kendi eğitim aldıkları alanda çalışmalarını sürdürmek ve bir an önce hayata atılmalarını sağlamak."diye konuştu.

19 Meslek Lisemiz ve Sanayi Sektörünün öncü kuruluşlarından 36 firmanın stant açtığı fuar alanını gezen Sayın Valimiz, ilgililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.