-

Gözden kaçırmayın

İzmir'deki Nikah Salonunda Dua Engeli! İçişleri Bakanlığı Soruşturma Başlattıİzmir'deki Nikah Salonunda Dua Engeli! İçişleri Bakanlığı Soruşturma Başlattı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde 20 Nisan 2024 tarihinde saat 07.15'te, Sahil Güvenlik Mobil Radarı (MORAD-12) tarafından lastik bot içerisinde düzensiz göçmen olduğu tespit edildi. Bunun üzerine Sahil Güvenlik Botu (TCSG-8) harekete geçerek lastik botu durdurdu. İçerisinde bulunan 31 düzensiz göçmen, aralarında 25 çocuğun da olduğu bir grup, yakalandı.

#Ayvalık #Balıkesir #SahilGüvenlik #DüzensizGöçmenler #GöçmenYakalama

**Sahil Güvenlik** tarafından yapılan operasyonda, Ayvalık ilçesinde saat 07.15'te bir lastik bot içerisinde düzensiz göçmenlerin olduğu tespit edildi. Sahil Güvenlik Botu (TCSG-8), harekete geçerek lastik botu durdurdu. İçerisinde 31 düzensiz göçmen, beraberinde 25 çocuk olmak üzere bir grup yakalandı.

#SahilGüvenlik #DüzensizGöçmenler #LastikBot #Balıkesir #Ayvalık

Ayvalık ilçesinde görevli olan Sahil Güvenlik Mobil Radarı (MORAD-12), 20 Nisan 2024 tarihinde saat 07.15'te bir lastik bot içerisinde düzensiz göçmenler olduğunu tespit etti. Bunun üzerine Sahil Güvenlik Botu (TCSG-8) harekete geçti ve lastik botu durdurdu. Yakalanan grup içerisinde 31 düzensiz göçmen yer alıyordu ve bu grup içerisinde 25 çocuk bulunuyordu.

#Ayvalık #Balıkesir #SahilGüvenlik #DüzensizGöçmenler #GöçmenYakalama

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde görevli olan Sahil Güvenlik Mobil Radarı (MORAD-12), 20 Nisan 2024 tarihinde saat 07.15'te bir lastik bot içerisinde düzensiz göçmenlerin olduğunu belirledi. Ardından Sahil Güvenlik Botu (TCSG-8), harekete geçerek lastik botu durdurdu ve içerisindeki 31 düzensiz göçmen, beraberinde 25 çocuk ile birlikte yakalandı.

#Ayvalık #Balıkesir #SahilGüvenlik #DüzensizGöçmenler #GöçmenYakalama