-

Gözden kaçırmayın

Cumhuriyetin 101. Yılı Coşkuyla KutlandıCumhuriyetin 101. Yılı Coşkuyla Kutlandı

28 Ekim’de başlayan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Sandıklı’da büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Sandıklı Kaymakamlığı, Sandıklı Belediyesi ve Sandıklı Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin iş birliğiyle düzenlenen etkinlikte, “Haydi Sandıklım Bayrağını Al da Gel” teması ön plana çıktı.

Sandıklı Kaymakamı Önder Çengel, Belediye Başkanı Adnan Öztaş, Garnizon Komutanı Personel Üsteğmen İsa Anbarkaya ve Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Köroğlu’nun öncülüğünde halk, büyük bir coşkuyla bayrak yürüyüşüne katıldı. Yüzlerce vatandaş, Merkez Kapalı Spor Salonu önünden başlayarak 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na kadar ilerledi.

Yürüyüş boyunca, vatandaşlar ellerindeki şanlı Türk bayraklarını gururla dalgalandırdı. Sandıklı sokakları, ay yıldızlı bayrakların oluşturduğu görkemli bir görüntüyle dolup taştı. Katılımcıların coşkusu, Cumhuriyet’in getirdiği özgürlük ve bağımsızlık duygusunu pekiştirdi.

Cumhuriyet’in 101. yılı etkinlikleri Sandıklı’da coşku içinde sürüyor. Kutlamaların devamı olarak, 29 Ekim’de saat 10.30’da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda yeni etkinlikler gerçekleştirilecek.