-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları GerçekleştirildiAfyonkarahisar'da Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Gerçekleştirildi

Cumhuriyetimizin 101. yılı, Türkiye genelinde olduğu gibi Akyazı'da da büyük bir coşkuyla kutlandı. Açıklamalarda bulunan Ak Parti Akyazı İlçe Başkanı Mesut Ekrem, Cumhuriyet Bayramı’nın önemine değinerek, Türkiye'nin geleceği için yürütülen çalışmalara vurgu yaptı.

Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yıl dönümünde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 hedefleri doğrultusunda kutlamaların gerçekleştirildiğini belirten Ekrem, 2023 Cumhuriyetimizin 100. yılına özel bir anlam kattığını ifade etti.

Türkiye Yüzyılı Vizyonu’yla, eğitimden sağlığa, teknolojiden enerjiye kadar birçok alanda çalışmaların sürdüğüne işaret eden Ekrem, “Daha güçlü, etkili ve müreffeh bir Türkiye inşa etmek için milli ve manevi değerlerimizden güç alarak ilerliyoruz” dedi.

Son olarak, Akyazı halkına Cumhuriyet Bayramı’nın en içten dileklerle kutlanmasını dileyen Ekrem, Türkiye Yüzyılı'nda birlikte nice başarılara imza atmayı amaçladıklarını belirtti.