-

Gözden kaçırmayın

Binlerce Yıllık Anadolu Tarihini KeşfedinBinlerce Yıllık Anadolu Tarihini Keşfedin

Korel Thermal Resort Clinic & Spa, misafirlerine lezzetli tatlılar ile dolu bir gün sunuyor. Güvenli Turizm Sertifikası ile hijyen standartlarını garanti eden tesis, konuklarını ağırlamak için hazır.

Kaliteli Konaklama Seçenekleri
Korel Thermal, yurt içi ve yurt dışından gelen misafirlerine yarım pansiyon konaklama imkânı sunuyor. Sunduğu açık ve kapalı yüzme havuzları, termal havuz, jakuzi ve Türk hamamı gibi olanaklarla tatilcilerin rahat bir deneyim yaşamasını sağlıyor.

Avantajlı Kampanyalar
Misafirler, özel “çok kal az öde” kampanyaları ile konaklamalarını uygun fiyatlarla gerçekleştirebilirken, kredi kartına taksit seçeneği ile de ödeme kolaylığına sahip olabiliyor. Bu avantajlar, tatil planlarını daha ulaşılabilir hale getiriyor.

İletişim Bilgileri
Korel Thermal Resort hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yapmak isteyenler, tesisin web sitesini ziyaret edebilir ya da +90 272 252 22 22 numaralı telefondan iletişime geçebilirler.

Korel Thermal Resort, tatilcilerin keyifli ve sağlıklı bir tatil geçirebilmesi için çeşitli imkânlar sunarken, tüm dikkatini misafirlerinin konforuna vermeye devam ediyor.