-

Gözden kaçırmayın

Ülke Genelinde 130 Bin Konut Anahtar Teslimi ve Kura Çekimi YapıldıÜlke Genelinde 130 Bin Konut Anahtar Teslimi ve Kura Çekimi Yapıldı

Bugün Antakya Gastronomi Çarşısı’nda İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kıymetli vatandaşlar ve esnafla bir araya geldi. Toplantıda, Hatay’ın iyileştirilmesi için yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Bakan Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, milletin el ele vererek dünyanın en büyük iyileştirme operasyonunu hayata geçirdiğini ifade etti. Bu süreçte, Hatay ve çevresinde yaşanan sıkıntıların giderilmesi için önemli adımlar atıldığını vurguladı.

“İman varsa imkân da vardır” anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Bakan, “Uzun Çarsı mahsun, Asî Irmağı durgun, Amanos Dağları sisli, Hatay üzgün, Hataylı kardeşlerimizin boynu bükük kalmayacak” diyerek, bölgedeki olumsuz durumların sona ereceği mesajını verdi.

Bakan Yerlikaya, “Büyük ve Güçlü Türkiye” hedefine Hataylılarla birlikte ulaşmak için çalışmalara devam edeceklerini dile getirerek, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.