-

Gözden kaçırmayın

Dinar Belediyesi Halk Sağlığı ve Çevre Temizliği İçin Çalışmalarını SürdürüyorDinar Belediyesi Halk Sağlığı ve Çevre Temizliği İçin Çalışmalarını Sürdürüyor

Çevre Hizmetleri Birliği, Ekim ayı meclis toplantısını Sandıklı'da gerçekleştirdi. Toplantıya, Sandıklı Belediye Başkanı ve Çevre Hizmetleri Birlik Başkanı Adnan Öztaş’ın başkanlık etmesiyle birlikte, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Siper, İscehisar Belediye Başkanı Seyhan Kılıçarslan, Bayat Belediye Başkanı Halil İbrahim Bodur ve Erkmen Belediye Başkanı Yücel Şahin de katılım sağladı.

Toplantının amacı, il ve ilçeler için alınacak kararları görüşmek ve çevre hizmetleri konusunda iş birliği yapmak olarak belirlendi. Mecliste alınan kararların, bölgedeki çevresel hizmetlerin iyileştirilmesi için hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Gelecek dönemlerde gerçekleştirilecek projeler ve iş birlikleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantı, katılımcı belediye başkanlarının bölgedeki çevre sorunlarına dair önerilerini sunmasıyla sona erdi.