-

Gözden kaçırmayın

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Programında Büyük Ödül Sahibi Belli OlduZuhal Topal'la Yemekteyiz Programında Büyük Ödül Sahibi Belli Oldu

Sabrina Carpenter, Philadelphia'daki konseri için hazırlıklarını sürdürürken, stilisti Jared Ellner ile birlikte turne boyunca sergileyecekleri kıyafetleri detaylandırıyor. Sabrina ve Jared, geçmişten ilham alarak, Brigitte Bardot'un tarzını yansıtan bebek elbiseleri, Marilyn Monroe'dan esinlenen tulumlar ve ABBA tarzı etekler gibi çeşitli unsurları bir araya getiriyor.

Günlük Temalı Performans
Konser, sabahdan akşam randevusuna uzanan kurgusal bir gün boyunca sahnelenecek. Üç perde halinde gerçekleştirilecek gösteride, Victoria's Secret, Patou ve Ludovic de Saint Sernin gibi ünlü tasarımcıların kıyafetleriyle yapılan değişimler, konserin ana temasına entegre edilecek. Kıyafetler, zaman geçtikçe evrim geçirerek, izleyicilere farklı bir deneyim sunacak.

Turnenin Yönetimi
Sabrina'nın bu yaratıcı projesinin yönetmeni Nina Ljeti olurken, çekimlerin fotoğraf yönetmenliğini Andrew Maso üstleniyor. Editsyon ile ilgili sürecin başında ise Daniel Poler bulunuyor. Üretim ekibi, bu süreçte birçok farklı uzmanla bir araya gelerek, projenin her aşamasında katkıda bulunuyor.