-

Gözden kaçırmayın

Kazak Teknoloji ve İşletme Üniversitesi'nden Turizm Eğitimine DestekKazak Teknoloji ve İşletme Üniversitesi'nden Turizm Eğitimine Destek

Eskişehir İl Müftülüğü, bağımlılıkla mücadele kapsamında önemli bir etkinliğe imza attı. Bu çerçevede, Türkiye Diyanet Vakfı Eskişehir Şubesi, Gençlik ve Kadın Kolları ile Yeşilay Eskişehir Şubesi işbirliğiyle "Doğa Yürüyüşü Programı" düzenlendi.

Geniş Katılım

Etkinliğe Eskişehir İl Müftüsü Muharrem Gül, Dini İhtisas Merkezi Müdürü Mehmet Keleş, İl Müftü Yardımcıları İsrafil İğde ve Berrin Erdoğan, Odunpazarı ve Alpu İlçe Müftüleri ile birlikte yaklaşık 200 kişi katıldı. Katılımcılar arasında gönüllü gençler ve aileler de yer aldı.

Şehrin Güzellikleri Arasında

Yürüyüş, Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Kocakır yürüyüş alanında gerçekleştirildi. Katılımcılar, etkinlik boyunca şehri tepeden gören gözetleme kulesine ulaştıktan sonra ikramlarla karşılandı. Farklı bir güzergah kullanarak başlangıç noktasına dönen katılımcılar, toplamda 6 kilometreyi aşan parkuru başarıyla tamamladı.

Fidanlar Hatıra

Etkinlik sonunda, Orman Bölge Müdürlüğü katılımcılara fidan hediye etti. Doğa yürüyüşünden oldukça memnun kalan katılımcılar, organizasyonu düzenleyenlere teşekkürlerini iletti.