-

Gözden kaçırmayın

Türkiye ve Macaristan Dostluk Gurubu Başkanları İstişare Toplantısı GerçekleştirdiTürkiye ve Macaristan Dostluk Gurubu Başkanları İstişare Toplantısı Gerçekleştirdi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin Muş’ta düzenlediği programa katıldı. Programda, bölge halkına hitap eden Erbakan, katılımcılara teşekkürlerini iletti.

Erbakan, Muş’ta gerçekleştirilen etkinlikte partinin hedefleri ve projeleri hakkında bilgi verdi. Halka sunmuş oldukları hizmetlerin önemine değinen Erbakan, Milletin menfaatlerinin her şeyden önce geldiğini vurguladı.

Partisinin muhalefetteki durumu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Erbakan, toplumun tüm kesimlerinin yakından ilgilendiği sorunlar üzerinde duracaklarını belirtti. Yeniden Refah Partisi, milli değerlere bağlı kalarak Türkiye’nin geleceği için çalışmaya devam edeceğini ifade etti.

Etkinlikte yer alan katılımcılar ise, Yeniden Refah Partisi’nin gerçekleştirdiği projelerin desteklenmesi gerektiğini vurgulayarak, bu tür etkinliklerin daha sık düzenlenmesini talep etti.