-

Gözden kaçırmayın

2024 Paris Olimpiyatları'nda Türk Sporcu Yusuf Dikeç Gümüş Madalya Kazandı!2024 Paris Olimpiyatları'nda Türk Sporcu Yusuf Dikeç Gümüş Madalya Kazandı!

Dünyaca ünlü yapımcı Russo Kardeşler'in yeni filmi "Sanal Ülke", 14 Mart tarihinde Netflix platformunda izleyiciyle buluşacak. Başrollerinde Millie Bobby Brown ve Chris Pratt gibi ünlü isimlerin yer aldığı film, 90'ların alternatif bir dünyasında geçiyor.

Yetim Bir Genç Kızın Hikâyesi

Filmin hikayesi, bir robot ayaklanmasının ardından yaşananları konu alıyor. Yetim bir genç kız, çizgi filmlerden esinlenilmiş bir robot, bir kaçakçı ve onun yardımcısıyla birlikte kaybolan küçük kardeşini bulmak için Amerika'nın batısına doğru yola çıkıyor.

Çarpıcı Kadro

"Sanal Ülke"nin oyuncu kadrosunda Millie Bobby Brown, Chris Pratt, Ke Huy Quan, Jason Alexander, Woody Norman, Giancarlo Esposito ve Stanley Tucci gibi isimler yer alıyor. Ayrıca, Woody Harrelson, Anthony Mackie, Brian Cox, Jenny Slate, Hank Azaria, Colman Domingo ve Alan Tudyk, filmde İngilizce seslendirme yapacak olan yetenekli isimler arasında bulunuyor.

Dünya Genelinde Erişim

Film, 14 Mart tarihi itibarıyla dünya genelinde Netflix'te izlenebilecek. İzleyiciler, heyecan dolu bu macerayı kaçırmamak için platformlarına giriş yapabilirler.