-

Gözden kaçırmayın

1071 Malazgirt Zaferi ve Ankara'nın 101. Yıl Dönümü Etkinliği1071 Malazgirt Zaferi ve Ankara'nın 101. Yıl Dönümü Etkinliği

Willow Smith, ünlü fotoğrafçı Jordan Hemingway tarafından çekilen yeni Sonbahar/Kış 2024 koleksiyonunda denim parçalarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Acne Studios'un yeni koleksiyonu, Acne Studios mağazaları ve acnestudios.com adresinde ziyaretçilerle buluşuyor.

Bu özel koleksiyonun stilinde Leopolda Duchemin'in katkıları göze çarpıyor. Oversized yakalı tasarımlarla hazırlanan parçalar, modanın son trendlerini yansıtıyor. Willow Smith'in şık ve rahat kombinleri, Sonbahar/Kış sezonunda stil sahibi olmak isteyenlere ilham kaynağı olacak.

Saç tasarımında ünlü kuaför Vernon Francois, makyajda ise Yadim Carranza imzasını taşıyan koleksiyon, Polly Philp tarafından özenle tasarlanan setlerde görsel bir şölene dönüşüyor. Ayrıca Yvett G.'nin hazırladığı tırnak tasarımlarıyla da koleksiyonun tamamlayıcı bir ahenk yakalandığı görülüyor.

Willow Smith'in bu özel koleksiyonuyla Sonbahar/Kış sezonunda şıklığına denim parçalarıyla vurgu yapmak isteyenler, Acne Studios mağazalarını veya acnestudios.com adresini ziyaret ederek tüm detayları keşfedebilirler.