-

Gözden kaçırmayın

Eskişehir'de Sağlıklı Beslenme UyarısıEskişehir'de Sağlıklı Beslenme Uyarısı

İstanbul'da Protokol İmza Töreni

Milli Eğitim Bakanlığı, 14-20 Eylül tarihleri arasında önemli eğitim etkinliklerine ev sahipliği yaptı. İstanbul'da Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Basketbol Spor Lisesi protokolü, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu ve Bakanlık yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilen törenle imzalandı. İş birliği, spor eğitiminin geliştirilmesi amacıyla hayata geçirildi.

Din Eğitimi Çalıştayı

Ayrıca “Din Eğitimi ve Hizmetleri Çalıştayı”, Bakan Tekin’in katılımıyla yapıldı. Bu çalıştay, din eğitimi konusundaki yenilikler ve iyileştirmeleri ele almak üzere düzenlendi.

Okul Ziyaretleri

Bakan Yusuf Tekin, eğitim alanındaki durumu yerinde gözlemlemek amacıyla Erzurum, Elazığ ve Diyarbakır illerinde okul ziyaretlerinde bulundu. Bu ziyaretler, öğretmen ve öğrencilerle doğrudan iletişim kurma fırsatı sundu.

Eğitim Materyalleri Yayınlandı

Eğitimde öğrenci gelişimini desteklemek için “İlkokullar İçin Biçimlendirici Değerlendirme Etkinlikleri Öğretmen Kılavuz Kitapları” yayımlandı. Ayrıca, sosyal duygusal becerilerin geliştirilmesi için hazırlanmış materyaller de eğitimcilerin kullanımına sunuldu.

Bu etkinlikler, Türkiye'de eğitim kalitesinin artırılması ve öğrencilerin gelişimlerinin desteklenmesi adına atılan önemli adımlar olarak değerlendiriliyor.