-

Gözden kaçırmayın

Nike, Latino Kültürüne Olan Bağlılığını L'ATTITUDE 2024 Konferansında GösterdiNike, Latino Kültürüne Olan Bağlılığını L'ATTITUDE 2024 Konferansında Gösterdi

Jeep, bir özgürlük simgesi olarak, dünyayı keşfetmenin önemine vurgu yaparak yeni bir girişim başlattı. Jeep Nature adını taşıyan bu proje, katılımcıları doğayla buluşturarak Brezilya’nın eşsiz doğal güzelliklerini kutlamayı amaçlıyor.

2024 yılı boyunca düzenlenecek etkinlikler, Jeep tutkunlarına araçlarını yerel parkurlarda deneyimleme fırsatı sunacak. Katılımcılar, 4x2 veya 4x4 modunda araçlarını kullanarak, doğanın sunduğu güzelliklerin tadını çıkaracaklar. İlk olarak São Paulo ve ardından Aracaju’da start alacak olan etkinlikler, Brezilya genelinde 30 farklı şehirde gerçekleştirilecek.

Bu girişimin, 15,000’den fazla kişi üzerinde olumlu bir etki yaratması bekleniyor. Jeep kullanıcıları, Jeep Wave üyeleri, marka hayranları ve potansiyel müşterilerden oluşan geniş bir kitle, bu etkinliklerde bir araya gelecek. Jeep Nature, katılımcılara markanın ikonik modelleriyle daha fazla bağ kurma fırsatı tanıyarak topluluk ruhunu güçlendirmeyi hedefliyor.