-

Gözden kaçırmayın

Uber, Yeni Yolcu Doğrulama Sistemiyle Güvenli Ulaşımı Teşvik EdiyorUber, Yeni Yolcu Doğrulama Sistemiyle Güvenli Ulaşımı Teşvik Ediyor

Nike, global spor ayakkabı ve giysi üreticisi, kültüre olan bağlılığını pekiştiren bir etkinliğe katıldı. Camila Snider, Nike'ın Baş Direnç ve Portföy Yöneticisi, L'ATTITUDE 2024 konferansında, Latino topluluğunun ekonomik gücünü vurgulayan etkinliklerle şirketin değerlerini yansıttıklarını belirtti.

Geçtiğimiz hafta San Diego'da düzenlenen bu konferans, Latino yetenek topluluğuyla bağlantı kurma fırsatı sundu. Camila, Nike'ın Latino ve Friends Çalışan Ağı'nın eş başkanı olarak, çalışanları Latino kültürünü anlama ve bu kültüre dair etkileşimlerde bulunma konusunda teşvik ettiğini ifade etti.

Etkinlikte Camila'nın öne çıkan anılarından biri, Nike LatAm Genel Müdürü Doug Bowles'ın anahtar konuşması oldu. Bowles, Meksiko Şehri'nde düzenlenen maraton kampanyasını örnek vererek Nike'ın Latin Amerika'da koşuculara yaptığı yatırımları aktardı.

Camila, "Meksiko Şehri'ndeki koşma ruhundaki enerji ve heyecanı dinlerken tüylerim diken diken oldu," dedi. "Bunun beni markaya bağladığını ve ilham verdiğini hissettim. Bu yüzden Nike çalışanı olmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum; çünkü dünya genelindeki pazarları içtenlikle destekliyoruz."

Nike, etkinliklerdeki varlığıyla sadece bir pazara hizmet etmediğini, aynı zamanda kültürü anlamaya ve onu yaymaya da özen gösterdiğini ortaya koyuyor.