-

Gözden kaçırmayın

Nike, Latino Kültürüne Olan Bağlılığını L'ATTITUDE 2024 Konferansında GösterdiNike, Latino Kültürüne Olan Bağlılığını L'ATTITUDE 2024 Konferansında Gösterdi

Audi, elektrikli otomobil segmentinde fark yaratmayı sürdürüyor. Şirket, Audi e-tron GT serisini kişiselleştirme imkânlarıyla sunarak, her bir modelin benzersiz olarak tasarlanmasını sağlıyor. Arabica Gray metalik rengi, gri, kahverengi ve altın tonlarının birleşimiyle dış mekanda dikkat çekiyor; bu renk, ışık koşullarına bağlı olarak farklı görünümler sergiliyor.

İç mekânda ise Mint Gray ve Mora Violet renkleri kullanılarak şık bir kontrast sağlanmış. Audi MMI sistemi, her sınırlı modelin sıralı numarasını gösterirken, özel edisyon için tasarlanmış MMI duvar kağıdı ve renk uyumlu ambiyans aydınlatması da digital deneyime eşlik ediyor.

Sınırlı sayıda üretilen bu Audi exclusive edisyonu, piyasaya sürüldüğü sırada yalnızca 299 adet ile sunulacak. Audi exclusive, 1995 yılından bu yana premium araçların kişiselleştirilmesinde standartlar belirliyor ve bugün bu portföy, tam kişiselleştirme, önceden yapılandırılmış tasarım ve dikiş paketleri ile edisyonlar gibi üç ana alanda genişliyor.

Audi, e-tron GT'nin özel edisyonu için hangi varyantı seçeceğiniz sorusunu yöneltiyor.