-

Gözden kaçırmayın

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst Maçı DeğerlendirdiBeşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst Maçı Değerlendirdi

Sivasspor'un Teknik Direktörü Bülent Uygun, Eyüpspor ile oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Uygun, taraftarlarına hitap ederek, sabır göstermeleri gerektiğini vurguladı.

Uygun, "Elimizdeki kadro yapısı bu. Üç gün önce transfer ettiğimiz oyuncular henüz tam anlamıyla hazır değil ve mevcut kadromuzla mücadele eden genç oyuncularımıza destek vermemiz gerekiyor." şeklinde konuştu. Maçta atılan güzel bir gole rağmen, fırsatları değerlendiremediklerini belirten Uygun, hakemin yönetimini de eleştirdi. "Maçın hakemi kötü bir performans sergiledi. Aldığı her karar sorunluydu ve bu durum, takımın oyun temposunu bulmasını engelledi." ifadelerini kullandı.

Takımın genç bir kadro ile sezona başladığını dile getiren Uygun, eksik kadro nedeniyle takviye yapma çabası içinde olduklarını ifade etti. Taraftarlara da çağrıda bulunan Uygun, "Zor bir süreçten geçiyoruz ve taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Biraz sabır lütfen. Benim takımım çok iyi olacak." şeklinde sözlerini tamamladı.

Bu açıklamalar, Bülent Uygun'un takımı için pozitif bir gelecek öngördüğünün ve taraftar desteğinin önemine inandığının bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.