-

Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Beşiktaş JK Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, takımının son maçındaki performansıyla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Maçın başlama anında beklentilerinin karşılandığını belirten van Bronckhorst, kırmızı kartla rakiplerinin baskısını etkili bir şekilde aşabildiklerini ifade etti. Ancak, kart sonrası ekip olarak yeterli reaksiyonu gösteremediklerini ve rakibe gol pozisyonu vermekle hataya düştüklerini vurguladı.

Sistem değişikliğine gittiklerini paylaşan van Bronckhorst, bu değişiklikle birlikte gol ve fırsatlar bulduklarını ama ikinci yarıdan dolayı hayal kırıklığı yaşadığını dile getirdi. Beşiktaş Teknik Direktörü, "On kişi kalan rakibe karşı daha hızlı oynamalıydık ve bu maçtan ders çıkarmalıyız" sözleriyle, gelecekteki maçlar için daha dikkatli olmaları gerektiğinin altını çizdi.

Bu değerlendirmeler, takımın oyun stratejileri ve gelecek maçlara yönelik hazırlıkları açısından dikkatle takip edilecektir.