-

Gözden kaçırmayın

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst Maçı DeğerlendirdiBeşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst Maçı Değerlendirdi

Corendon Alanyaspor, İstanbul’da düzenlenen bir basın toplantısında Eminevim ile forma sırt sponsorluğu anlaşması imzaladı. Bu yeni iş birliği, kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Süheyla Üstün tarafından duyuruldu.

Başkan Hasan Çavuşoğlu, sponsorluk anlaşmasının kulüp için büyük bir önem taşıdığını vurguladı. Çavuşoğlu, "Bu anlaşma bizim için gerçekten çok önemli. Gelecek projeleri geliştirip gençlerimize yönelik çalışmalar yapacağız. Corendon Alanyaspor olarak, futbolcu ve teknik direktör yetiştiren, herkesin sevdiği bir spor kulübüyüz. İnşallah bu başarıyı sürdüreceğiz" dedi.

Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Süheyla Üstün ise anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diledi ve spor camiasına destek vermenin kendileri için büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirtti. Üstün, "Sağlam kafa sağlam vücutla meydana gelir. Her zaman gençlerimizin arkasındayız ve spora destek vermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.