-

Gözden kaçırmayın

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst Maçı DeğerlendirdiBeşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst Maçı Değerlendirdi

EMS Yapı Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Trabzonspor ile oynanan ve golsüz berabere sonuçlanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında izleyenlere keyifli bir karşılaşma izlettirdikleri için memnuniyetini dile getirdi.

Uygun, sahamızda oynanan bu maçta taraftarların büyük ilgi gösterdiğini belirterek, "İyi bir takıma karşı mücadele ettik. Maçta çok sayıda gol pozisyonu bulduk ancak ne yazık ki gol atmayı başaramadık. Taraftarların bu mücadeleden keyif aldığını düşünüyorum. Savunma ve geçiş oyunlarında başarılı bir performans sergiledik" dedi.

Takımının sezon öncesinde yaşadığı değişikliklere de değinen Uygun, "Takımdan ayrılan 17 oyuncumuz oldu ve yerlerine şu ana kadar 4 yeni arkadaşımızı kattık. Bu bir anlamda satranç oyununa benziyor; rakibin hamlelerine karşı biz de hamle yaptık. Maçın tek olumsuz yanı saha zemininin bozuk olmasıydı. Bugün itibarıyla bir puanla lige başlangıç yaptık." şeklinde konuştu.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü vurgulayan Uygun, "Önümüzdeki günlerde kadromuza yıldız bir futbolcu daha katılacak. Hafta sonuna kadar iki-üç takviye daha yapmayı, sezon içinde de toplamda 6-7 yeni transferle eksik bölgelerimizi güçlendirmeyi planlıyoruz. Bahattin Eken başkanla birlikte yeni sezonda hedeflerimize ulaşmak için çalışmalara başladık." ifadelerini kullandı.